Noutati

Noutati

3 decembrie 2020 - Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități ... See MoreSee Less

View on Facebook

Simțim românește! Activități desfășurate on-line, dedicate Zilei Naționale a României! Mulțumim copiilor pentru hărnicie, dar și părinților pentru implicare și susținere!
LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!🇷🇴
... See MoreSee Less

View on Facebook

Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive BuzauLA MULȚI ANI ROMÂNIA, LA MULȚI ANI, DRAGI ROMÂNI! ... See MoreSee Less

View on Facebook

UBB - Biroul pentru Studenți cu DizabilitățiANDPDCA pune la dispoziţie online un Ghidul de prevenire – Covid-19 – în limbaj ușor de înțeles.

Ghidul poate fi descărcat și utilizat de familiile copiilor cu dizabilități sau pentru explicarea contextului și a unor măsuri de prevenire de bază, pe înțelesul copiilor.

Acest material este destinat beneficiarilor din serviciile sociale, copii și adulți cu dizabilități, care în această perioadă trebuie să respecte măsurile de protecție.

Ghidul poate fi decărcat AICI: andpdca.gov.ro/w/wp-content/uploads/2020/03/GHID-COVID_Easy-to-read.pdf
... See MoreSee Less

View on Facebook

În atenția părinților!!!
Comunicat de presă în legătură cu valabilitatea certificatelor de încadrare în grad de handicap!!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

O parte din elevii inscrisi la cercul "Handmade intre traditional si modern" s-au strâns dornici de a coase, în prima activitate din semestrul al II- lea. Incepatorii s-au straduit sa învete, iar"veteranii" realizează, asa cum ne-au obisnuit, lucrări complexe ce vor lua forma unor martisoare dragute. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Limba engleză pentru cei mici prin joc si joacă ... See MoreSee Less

View on Facebook

"Hai să dăm mână cu mână !"
Activitate în cadrul proiectului educațional "Pași prin istorie"
... See MoreSee Less

View on Facebook

Elevii claselor I, III A si III B au sărbătorit Ziua Zăpezii ... See MoreSee Less

View on Facebook

m.facebook.com/story.php?story_fbid=1741549172643388&id=248866821911638

Asociația Națională a Surzilor din România - ANSR
BIne v-am regăsit în 2020!
Astăzi continuăm seria prezentărilor cu ocazia Centenarului A.N.S.R. cu un material video privind învățământul special pentru deficienții de auz din România: momente importante, istoric, personalități marcante. Vizionare plăcută!
... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook

Mulțumiri la sfârșit de an - Cercul de creație ”Handmade între tradițional și modern” - La sfârșit de an, Cercul de creație, ”Handmade între tradițional și modern”, coordonat de prof. Sarivan Anamaria Nicoleta și prof. Hîncu Mariana, a cules roade bogate – copiii care au învățat să coase au fost răsplătiți, prin bunăvoința persoanelor cu suflet bun de la Forja Rotec SRL. Le mulțumim tuturor celor care au susținut material activitatea cercului – bănuții au fost folosiți, o parte, în achiziționarea materialelor pentru semestrul următor și o parte ca răsplată pentru munca elevilor. Copiii mulțumesc și doamnei director, Marinov Antoanela, pentru tot sprijinul acordat. ... See MoreSee Less

View on Facebook

www.facebook.com/151775001547945/posts/2868847739840644/La Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive Buzau, elevii cu surdocecitate și deficiențe senzoriale multiple împreună cu părinții și profesorii lor au desfășurat mai multe Ateliere creative unde au confecționat cu mic și mare, decorațiuni minunate de Crăciun, au modelat în lut, au discutat despre omul Vasile Adamescu, au realizat felicitări, iar la final au plecat cu ele, în dar, pentru cei de acasă.
#dincolodesimturi #vasileadamescu #surdocecitate #3decembrie
... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook

Din cer senin...un cor divin...

La împlinirea a 2 ani de la înființare corul mimico-gestual Sfântul Meletie l a colindat cu emoție și bucurie pe Înaltpreasfintitul Părintele nostru Ciprian Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei
Colindele interpretate parte a proiectului, ,,Și noi știm sa colindam " au adus lumina în sufletele noastre și bucuria ca am vestit cum ne pricepem cel mai bine cel mai mare dar pe care l am primit cu totii de Crăciun
Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos
... See MoreSee Less

View on Facebook

„Miracolul Crăciunului” – activitate SNAC desfăşurată în cadrul Proiectului Educaţional Judeţean „Prietenia, un dar pentru tine!”. Elevii Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău au primit daruri de la prietenii lor de la Colegiul Economic Buzău și au decorat împreună bradul de Crăciun. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ce bucurie mare e atunci când primim daruri!
Sărbători fericite! 🎄🎁🎍
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ziua Internațională a Drepturilor Omului este marcată la nivel mondial pe 10 decembrie.
În 1948, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a adoptat Declarația Generală a Drepturilor Omului.
Anul acesta tema zilei este " Tineretul apără drepturile omului" (Youth standing up for Human).
Declarația stipulează că toți oamenii s-au născut cu drepturi egale și inalienabile, indiferent de rasă, culoare, sex, limbă, opinii politice sau de altă natură, origine națională sau socială, proprietate, naștere, statut social.
Disponibilă în peste 500 de limbi, Declarația pentru Drepturile Omului este în prezent cel mai tradus document din lume.

Sursa: mediafax.ro
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vineri 6 decembrie de ziua Sfântului Nicolae corul mimico-gestual Sfântul Meletie a onorat invitația de a participa la un concert de colinde desfășurat la Biserica Banu din Buzău.
La eveniment a participat și Înaltpreasfintitul Părinte Arhiepiscop Ciprian care i a binecuvântat și i a felicitat pe copii pentru emoția cu care au interpretat câteva colinde tradiționale românești.
La sfârșitul evenimentului toți copiii au primit daruri
Corul a fost condus cu bucurie de Pr Mihalascu Ionut
... See MoreSee Less

View on Facebook

"Este de datoria noastră să nu-l uităm pe Vasile Adamescu, profesorul, mentorul, scriitorul, artistul și Omul, care ne-a înconjurat de fiecare dată cu căldură, care ne-a zâmbit, ne-a dat sfaturi, ne-a iubit și care și-a folosit toată priceperea pentru educarea copiilor cu dizabilități din țara noastră."
Viorel Micu, interpretul profesorului Vasile Adamescu, membru în Consiliul Director al Fundației Sense Internațional Romania

Ziua de 3 decembrie a fost desemnată de către Organizația Națiunilor Unite - Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Anul acesta, Fundația Sense Internațional Romania organizează o serie de activități pentru a marca această zi, zi dedicată celui care a fost Vasile Adamescu (05.09.1944-06.12.2018), o persoană cu surdocecitate care, în ciuda lipsei văzului și auzului, a reușit performanțe extraordinare.
La o vârstă foarte mică, Vasile Adamescu și-a pierdut total văzul și auzul. Având o voință extraordinară și sprijinit de profesorii săi de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca, Vasile Adamescu a devenit profesor, sculptor, artist și militant pentru drepturile persoanelor cu surdocecitate în calitate de membru în Consiliul Director al Fundației Sense Internațional Romania.

#vasileadamescu #dincolodesimțuri #surdocecitate #3decembrie
... See MoreSee Less

View on Facebook

"Ateliere creative" - ziua 3

#3decembrie #surdocecitate #vasileadamescu #dincolodesimțuri #SenseInternaționalRomania
... See MoreSee Less

View on Facebook

"Ateliere creative" - ziua 2

#3decembrie #surdocecitate #vasileadamescu #dincolodesimțuri
... See MoreSee Less

View on Facebook

Astăzi, 3 decembrie, elevi, profesori, părinți și bunici au lucrat împreună în "Atelierele creative" marcând Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

#3decembrie #VasileAdamescu #dincolodesimturi #surdocecitate
... See MoreSee Less

View on Facebook

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, instituția noastră, în parteneriat cu SENSE INTERNATIONAL ROMÂNIA, organizează activități în cadrul proiectului "Ateliere creative". Activitățile fac parte din evenimentul " VASILE ADAMESCU - DINCOLO DE SIMȚURI".
#vasileadamescu #dincolodesimturi #3decembrie #surdocecitate
... See MoreSee Less

View on Facebook

LA MULȚI ANI ROMÂNIA, LA MULȚI ANI, DRAGI ROMÂNI! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Asociația Împreună pentru buzoieni🔶️ Mulțumim, profesori ai Liceului Tehnologic Special pentru copii cu deficiențe auditive!
🔶️ Ieri, colectivul profesoral a donat pentru achiziția unei tone de brichete pentru foc, ce va ajunge la una dintre familiile vulnerabile pe care le avem în evidență!
🔶️ Felicitări!

▶️ Cine vrea să ajute să cumpăram mai departe brichete, poate dona în conturile asociației. Firmele pot dona prin contract de sponsorizare pînă la 20% din profit, conform facilității fiscale oferite de legea 32/1994.

Cont în lei: RO87BTRLRONCRT0435773501
Cont în euro: RO37BTRLEURCRT0435773501
Beneficiar: Asociația "Împreună pentru buzoieni"
Paypal:
www.paypal.me/impreunaptbuzoieni18
Revolut: +40755562600
... See MoreSee Less

View on Facebook

Multe lucruri ne unesc pe noi, oamenii, dar cel mai mult ne leagă originea străbună. De la mic la mare, ne-am unit în hora românească. La mulți ani, România! La mulți ani, românași ai școlii noastre! 💙💛❤ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Activități dedicate Zilei Naționale a României 💙💛❤ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Cerc de creație pentru copii - ”Handmade între tradițional și modern” coordonat de prof. Hîncu Mariana și Sarivan Anamaria
La cerc participă elevi din clasele a III-a, clasele V-VIII, a IX-a și a X-a. Copiii învață cusăturile de bază pe etamină/matador. Ei invata, mai intai, sa transcrie modelul, apoi invata diferite tehnici de cusut, iar apoi cos după model. In funcție de pricepere și îndemanare, unii cos, unii transcriu modele, unii pregătesc materialele și asambleaza produsul final. Uram bun venit în mijlocul nostru celui mai mic membru al cercului, Andreea, din clasa a III-a, care deja se descurca foarte bine.
... See MoreSee Less

View on Facebook

În contextul săptămânii educației globale elevi ai Liceului Tehnologic Special pentru copii cu deficiențe auditive s au mobilizat în activități teoretice şi practice.
Activitatea a început prin discuții libere și sfaturi practice despre ,,ce să faci pentru a stopa încălzirea globală " iar apoi s-au concretizat prin acțiunea practică de a ajuta prin faptă. Motiv pentru care o echipă de copii doritori şi binedispuşi au plantat în curtea şcolii un brăduț parte a proiectului ,,Un dar pentru pământ "
... See MoreSee Less

View on Facebook

"Petrecerea dovleacului", la care au participat elevii claselor a V-a, a VIII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 octombrie 2019
Ziua Mondiala a Educației
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 octombrie 2019
Ziua Mondiala a Educației
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 octombrie 2019
Ziua Mondiala a Educației
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 octombrie 2019
Ziua Mondiala a Educației
Este modul nostru de a arăta că ținem pasul cu societatea în care trăim, inclusiv în ceea ce privește educația. Copilul cu deficiențe de auz face un efort enorm pentru a ”ține pasul”, de aceea, cu ocazia Zilei mondiale a educației, îi felicităm pe fiecare în parte pentru fiecare reușită, oricât de mică ar fi ea, și le dorim multă determinare și curaj în toate cele bune!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Micuții elevi din clasa a III-a au început studiul limbii engleze ... See MoreSee Less

View on Facebook

Miercuri, 25 septembrie 2019, au avut loc activități sportiv-recreative desfășurate de elevii noștri cu ocazia "Săptămânii Europene a Sportului", urmând îndemnul #BEACTIVE, sub coordonarea prof. Dobre Gheorghe, prof. Ghelase Matei și prof. Zaharia Carmen
Mulțumim Asociației Județene Sportului pentru Toți Buzău și Clubului Sportiv Ambra Buzău!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vacanță plăcută tuturor! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Corul Sf. Meletie al scolii noastre, condus de preot prof. Ionut Mihalascu ... See MoreSee Less

View on Facebook

Trupa de dans a școlii noastre! ... See MoreSee Less

View on Facebook

A mai trecut un an din viața de şcolar! Serbarea de sfârșit, prilej de bucurie pentru copii, părinți și profesori! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Sense International RomaniaElevii cu surdocecitate și deficiențe senzoriale multiple din cadrul Liceului Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz din Buzău au organizat în săptămâna dedicată Helen Keller, vizite la monumente și muzee dedicate personalităților buzoiene, s-au pregătit editând o revistă în cadrul atelierului #SensPentruViață, au făcut popularizare crescând vizibilitatea asupra surdocecității și au încheiat cu o vizită la București la Muzeul Simțurilor.
A fost amuzant, plăcut, intens și, mai ales, educativ și instructiv.

Câteva imagini completează armonios descrierea activităților.

Felicitări tuturor!

Proiectul ”Când voi fi mare, voi fi …OM” face parte din cele 17 proiecte finanțate de Sense International Romania cu ocazia Sărbătorii Internaționale Helen Keller.
Motto-ul acestui an: ”Cand voi fi mare, voi fi ...” este o încununare a 18 ani existență organizațională și proiecte destinate persoanelor cu surdocecitate și deficiențe senzoriale multiple.
#dincolodesimțuri
#surdocecitate
... See MoreSee Less

View on Facebook

Festivalul National de Teatru si Pantomima "Prichindeii veseli" - Editia a XI a - Iasi 2019 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Festivalul National de Teatru si Pantomima "Prichindeii veseli" - Editia a XI a - Iasi 2019, s a finalizat cu premii si ropote de aplauze! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Un nou an școlar se apropie cu pași repezi de sfârșit, motiv de bucurie pentru absolvenții acestei promoții! Succes, dragilor! ... See MoreSee Less

View on Facebook

În fiecare an, în Ziua Înălțării, poporul român sărbătorește și Ziua Eroilor. De aceea elevii noștri, împreună cu colegii și prietenii lor de la Colegiul Economic Buzău, au depus azi o coroană de flori la Monumentul Eroilor, în semn de respect pentru cei ce și-au găsit sfârșitul luptând pentru țară. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Și, pentru că nu se putea altfel... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Astăzi am trăit o experiență frumoasă, într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice, la Museum of Senses, București, un muzeu în care nimic din jurul tău nu e așa cum pare...
Mulțumim Sense International România!
... See MoreSee Less

View on Facebook

De Ziua Invatatorului, sa nu uitam de cei care se dedica acestei meserii! La mulți ani! ... See MoreSee Less

View on Facebook

"1 Iunie, prilej de prietenie" - proiect de parteneriat al școlii noastre cu GPN Stănceşti, cu ocazia zilei de 1Iunie. Elevi de la clasele a II-a A, a V-a şi a VIII-a s-au împrietenit cu prichindeii de la GPN Stănceşti. S-au donat cărti pentru copii, s-au primit diplome si, mai ales, dulciuri. Multumim celor care au facut posibilă in special partea "dulce" a proiectului. Si multumim copiilor si doamnei educatoare Badea Oana pentru primirea călduroasă. La multi ani, copii! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Trupa de dans "AMICII" - elevi de la Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău și Colegiul Economic, au participat, duminică 19. 05.2019 la Festivalul Național "RITMURILE COPILARIEI" Ediția VIII 2019, unde au câștigat locul I. Felicitări doamnelor profesoare! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Azi, 4 elevi din clasa a V-a de la școala noastră, împreună cu colegii lor de la CSEI Râmnicu Sărat și CSEI Buzău au participat la concursul "Mâini dibace " din cadrul programului Școala Altfel, ce s-a desfășurat la CSEI Râmnicu Sărat. Au câștigat 2 premii I și doua premii II. Felicitări, copii, pentru premii și pentru dovada de buna creștere pentru care ați fost și remarcați! Multumim doamnei dir. adj. Cristina Oancea și domnului profesor Petraş Cristian petru primirea călduroasă. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Promoția 2019 “LTSCDA” Buzau ... See MoreSee Less

View on Facebook

Dragii noștri, dragi! Trupa de pantomimă a școlii noastre la festivalul " Comunicăm prin gest, culoare și mișcare", ce se desfășoară în această perioadă la Suceava, Bivolărie. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Formația AMICII - voluntarii - elevi de la Colegiul Economic Buzău, beneficiarii - elevii noștri în colaborare cu Palatul Copiilor Buzău, au participat astăzi la Concursul de dans, "Împreună pentru viitor ’’ -SNAC - Câmpulung Muscel - etapa regională, secțiunile dans modern și dans tradițional, unde au obținut locul II la ambele secțiuni! Multumim doamnelor profesoare: Paraschiv Căprioare, Şercăianu Florica, Simion Ionela, Botiţă Mihaela!
Felicitări, copii!
Felicitări, doamnelor profesoare!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Dezbaterea proiectului "Educația ne unește", viziune asupra educației în România ... See MoreSee Less

View on Facebook

Trupa de dans ~Amicii~ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Corul Sf. Meletie ... See MoreSee Less

View on Facebook

Pantomima ... See MoreSee Less

View on Facebook

Atelier de creatie ... See MoreSee Less

View on Facebook

Atelier de creatie ... See MoreSee Less

View on Facebook

Atelier de creatie ... See MoreSee Less

View on Facebook

Atelier de creatie ... See MoreSee Less

View on Facebook

Atelierul de creatie ~Maini Pricepute~ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Azi a avut loc Cercul Pedagogic al profesorilor psihopedagogi cu tema ~In asteptarea luminii~. Elevii liceului nostru au participat la ateliere de creatie si au daruit invitatilor minunatele obiecte realizate de ei, iar la final a fost prezentat un program artistic de pantomima, dansuri populare si corul Sf. Meletie. Multumim tuturor profesorilor care au organizat si coordonat activitatile, dar si elevilor nostri care s-au ridicat, ca intotdeauna, la inaltimea asteptarilor! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ora de limba română, în cabinetul de informatică - clasa a XI-a - CV-UL Europass - după completarea informațiilor într-un CV în format letric, la clasă, am experimentat și completarea CV-ULUI on-line, stocarea lui și posibilitatea de a reveni asupra informațiilor
Prof. Hîncu Mariana
... See MoreSee Less

View on Facebook

Liceul Tehnologic Special pentru copii cu deficiențe auditive Buzău a găzduit Marti, 9 aprilie 2019 cercul metodic al profesorilor de religie ortodoxă.
Ora deschisă cu tema ,,Urcuş spre Înviere" a fost susținută de Pr. prof. Mihalascu Ionut în prezența dlui inspector de specialitate Rosioru Robert și a mai multor preoți profesori.
Cu susținerea doamnei director Marinov Antoanela Corul mimico-gestual Sfântul Meletie al liceului, condus de Pr Mihalascu a interpretat 3 cântări religioase specifice Postului Mare.
Multumim tuturor celor implicați
... See MoreSee Less

View on Facebook

Liceul Tehnologic Special pentru copii cu deficiențe auditive Buzău a găzduit Marti, 9 aprilie 2019 cercul metodic al profesorilor de religie ortodoxă.
Ora deschisă cu tema ,,Urcuş spre Înviere" a fost susținută de Pr. prof. Mihalascu Ionut în prezența dlui inspector de specialitate Rosioru Robert și a mai multor preoți profesori.
Cu susținerea doamnei director Marinov Antoanela Corul mimico-gestual Sfântul Meletie al liceului, condus de Pr Mihalascu a interpretat 3 cântări religioase specifice Postului Mare.
Multumim tuturor celor implicați
... See MoreSee Less

View on Facebook

În perioada 27-30.03.2019 elevii noștri au participat la Concursul Național pentru Elevi Deficienți de Auz, ediția a IX-a, desfășurat la Timișoara, de unde s-au întors cu rezultate remarcabile :
- Paraschiv Alexandra, clasa a VII-a, premiul II la T.I.C., Prof. Îndrumător Andrei Doina
- Iordan Nicoleta, clasa a VIII-a, premiul III la T.I.C., Prof. Îndrumător Andrei Doina
- Nica Mariana, clasa a VIII-a, Mențiune, prof. Îndrumător Negru Aurelia
De asemenea, și elevii Iordache Daniel de la clasa a VIII-a și Grigore Raluca de la clasa a VII-a au participat la Limba Romana, sub îndrumarea dnei prof. Hîncu Mariana.
În drumul lor, elevii au vizitat orașele în care au poposit, au vizitat diverse obiective turistice și au desfășurat activități în aer liber.
Felicitări tuturor elevilor participanți și profesorilor îndrumători pentru rezultatele obținute!
... See MoreSee Less

View on Facebook

”Despre îngeri pentru îngeri”

Proiect școlar de parteneriat cu Paraclisul cu hramul "Sfântul Ierarh Meletie, Arhiepiscopul Antiohiei", al Catedralei "Înălțarea Domnului" din Buzău


Elevii din clasele a V-a și a IX-a ai școlii noastre au participat împreună la proiectul ”Despre îngeri pentru îngeri”. Au desfășurat activități cognitive (fișe de lucru), activități artistice (desene și handmade). Produsele activității s-au organizat într-o expoziție. Copiii au primit diplome și premii dulci, propunându-ne astfel stimularea interesului pentru credință și/sau religie și pentru creaţiile artistice a elevilor.
Felicitări copiilor și mulțumim părinților și bunicilor care ne-au însoțit la activitate!
Prof. Coord. Hîncu Mariana şi Prof. Preot Mihalaşcu Ionuț.
... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook
View on Facebook
View on Facebook

✔ A patra zi a săptămânii "Școala altfel" ... See MoreSee Less

View on Facebook

Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive Buzau ... See MoreSee Less

View on Facebook

Activitate cu reprezentanti ai Inspectoratului de Poliție Județean ... See MoreSee Less

View on Facebook

JANDARMII prin ochii lumii fara cuvinte...

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Buzau şi-a deschis miercuri porţile pentru a-i primi pe elevii Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive , cu ocazia derulării programului educativ “Şcoala altfel”. Jandarmii buzoieni au fost, ca de fiecare data, gazde minunate. Cu această ocazie, micii vizitatori au putut cunoaşte tainele meseriei de jandarm şi au făcut cunoştinţă cu tehnica şi materialele din dotarea jandarmilor. Au fost purtate discuţii interactive în vederea expunerii abilităţilor necesare practicării profesiilor specifice Jandarmeriei, elevii fiind foarte interesaţi de tot ceea ce reprezintă meseria de jandarm şi de misiunile pe care le execută zi de zi.
... See MoreSee Less

View on Facebook

✔ A treia zi a săptămânii "Școala altfel" ... See MoreSee Less

View on Facebook

✔ A treia zi a săptămânii "Școala altfel" ... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook

✔ A doua zi din săptămâna "Școala altfel" ... See MoreSee Less

View on Facebook

Educația este un mod de viață, Educația este viața însăși! Educația ne definește, ne dă satisfacție și ne conduce spre fericire!
✔ Prima zi a săptămânii "Școala altfel "
... See MoreSee Less

View on Facebook

Cercul ,, Fantezie și Îndemânare " din cadrul LTSCDA, coordonat de dna prof. Sarivan Anamaria si dna pedagog Costache Alexandra, urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă! De asemenea, dorim să mulțumim unor persoane cu suflet mare care au răsplătit munca acestor copii minunați!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ce pot face multe mâini dibace! Ne pregătim de venirea primăverii! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Mariana pierde și dărâmă tot traseul 😊
#turneulalergarepentrumiscare
#Exatlon
... See MoreSee Less

View on Facebook

Și Stefan câștiga
#turneulalergarepentrumiscare
#Exatlon
... See MoreSee Less

View on Facebook

Daniel câștigă!!!
#turneulalergarepentrumiscare
#Exatlon
#decathlon
... See MoreSee Less

View on Facebook

Elevii noștri au participat ieri la Turneul "Alergare pentru Mișcare" organizat de Decathlon România, unde i-au întâlnit pe foștii concurenți ai emisiunii Exatlon România! Bravo, copii! Sa urmați exemplul acestor sportivi pe care voi îi admirați atât de mult! ... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook

Colectivul Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău va urează "Crăciun fericit" ... See MoreSee Less

View on Facebook

Serbarea Nașterii Domnului și așteptarea darurilor de la Moș Crăciun
Clasa I
Clasa a III a
Clasa a IV a
... See MoreSee Less

View on Facebook

Primiți colinda corului Sfântul Meletie, alături de cele mai calde urări! Sărbători binecuvântate și un an nou fericit! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Corul Sfântul Meletie l, elevi ai Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive Buzau, condus de preot prof. Ionut Mihalascu, a colindat astăzi pe Inaltpreasfintitul Părinte Ciprian Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei

Activitatea face parte din proiectul ,, Și noi știm sa colindam''

A fost un moment emoționant Copiii au fost primiți cu multa dragoste și căldură și le au fost oferite daruri, bani precum și binecuvântarea Înaltpreasfintitului

A fost un moment fericit și deja am primit invitație pentru anul viitor precum și mult sprijin în toate activitățile de suflet pe care le vom desfășura în curând
... See MoreSee Less

View on Facebook

Substantiv articulat hotărât - câmp semantic ”felicitarea”
Activitate FAC, cls. a VII-a, prof. Hîncu Mariana
... See MoreSee Less

View on Facebook

„Nimeni nu e singur!” – vizită la Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman” Buzău, desfăşurată în cadrul Proiectului Educaţional „PUNŢI ÎNTRE GENERAŢII – LEGĂTURI ÎNTRE OAMENI”. Elevi de la Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău și Colegiul Economic Buzău au dăruit persoanelor vârstnice dulciuri, fructe și felicitări cu ocazia sărbătoririi Nașterii Mântuitorului. De asemenea trupa de dans SNAC „Amicii”, formată din elevi de la cele două școli, a bucurat foarte mult bătrânii cu dansurile prezentate. ... See MoreSee Less

View on Facebook

„Crăciunul prin ochi de copil” – activitate SNAC desfăşurată în cadrul Proiectului Educaţional Judeţean „Egalitate și diversitate”. Elevii Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău au primit daruri de la prietenii lor de la Colegiul Economic Buzău și au decorat împreună bradul de Crăciun. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Structură An şcolar 2016-2017